Stichting TaalLokaal

woensdag 11 mei 2016

Huiswerkuren gaan van start!

Achter de schermen gaan de voorbereidingen voor het TaalLokaal in hoog tempo door. Vandaar dat we jullie kunnen melden dat we eind deze maand van start gaan met de "Huiswerkuren".


Wat is het? 

Een huiswerkuur bij TaalLokaal is vooral een rustige plek waar je aan je huiswerk kunt werken. Geen rennende broertjes en zusjes, geen TV. Gewoon een klaslokaal met tafels en stoelen. Je komt direct na school naar ons toe, je krijgt wat te drinken en je begint aan je werk. Heb je vragen over het huiswerk, heb je hulp nodig bij het leren voor een toets, vind je het lastig om het leren te plannen? Geen nood, in het TaalLokaal is hulp aanwezig. Er zijn altijd twee docenten in de klas die jou kunnen helpen.Voor wie is het?

De huiswerkuren zijn bedoeld voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs bij wie thuis een andere taal gesproken wordt dan Nederlands. Je moet wel in Noordwijkerhout wonen. In het TaalLokaal helpen we je vooral met taal, maar als je met andere vakken hulp nodig hebt zullen we proberen je te helpen.

Wanneer is het? 

Op maandagochtend van 9.00 uur tot 11.00 uur
en donderdagmiddag van 16.30 - 18.00 uur

MAANDAG 30 MEI GAAN WE VAN START!

Wat kost het?

Op dit moment is het nog een proef en kun je gratis komen. Na de zomervakantie gaan we écht van start en vragen we een kleine bijdrage.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten