Stichting TaalLokaal

maandag 2 oktober 2017

Stageplaatsen gezocht!


Lief netwerk,

onze leerlingen van het eerste uur zijn toe aan een nieuwe stap: stage lopen. Deze jonge mensen hebben al ongelofelijk hard gewerkt en zijn begonnen aan verschillende opleidingen in het reguliere onderwijs. Daar hoort, zeker op MBO-niveau, stagelopen bij!

Erkend garage-leerbedrijf: 2 dagen per week

Voor een jonge man uit Syrië die net begonnen is aan zijn opleiding bij het ID-College in Leiden, zoeken we een plek voor 2 dagen per week. Deze jongen komt al bijna twee jaar bij het TaalLokaal naar de lessen. Hij is een harder werker, neemt initiatief en is niet alleen heel vriendelijk, maar ook erg gezellig. We zoeken een bedrijf dat vanuit Noordwijkerhout per fiets bereikbaar is!

Heeft u een tip? graag bericht! Taallokaalnoordwijkerhout@hotmail.com

Barbier of kapperszaak: snuffelstage

Voor een jonge man uit Syrië zijn we op zoek naar een (heren-)kapper, of een barbier. Deze jongen is nog aan  het inburgeren, hij mag nog niet werken. Maar hij hoopt volgend jaar naar het MBO te kunnen en wil zich graag oriënteren op de arbeidsmarkt. Wie gunt hem een paar dagen een kijkje achter de schermen? Wij kennen deze jongen als erg leergierig en enthousiast.

Heeft u een tip? graag bericht! Taallokaalnoordwijkerhout@hotmail.com


Geen opmerkingen:

Een reactie posten