Stichting TaalLokaal

Aanbod


Huiswerkbegeleiding

Voor alle leerlingen vanaf groep 7 basisonderwijs tot in het middelbaar onderwijs en van de ISK bij wie thuis geen Nederlands wordt gesproken.
Is het thuis rumoerig?  Levert het Nederlands soms toch nog problemen op? Kom bij ons rustig huiswerk maken. Direct uit school fiets je langs, neem je huiswerk en je agenda mee. Je zoekt een tafeltje en je krijgt iets te drinken, boeken open en aan de slag. Heb je vragen? Er zijn altijd twee huiswerkbegeleiders aanwezig in het lokaal die je graag helpen. Je betaalt 10 euro per jaar als je meedoet.

TaalLokaal Noordwijkerhout is (buiten de vakanties) elke maandag en dinsdagmiddag open van 15.00 tot 17.30 uur. Stuur een mail als je meer wilt weten: TaallokaalNoordwijkerhout@hotmail.com.

In Noordwijk kan je terecht op donderdagmiddag vanaf 15.15 uur tot 17.30 uur. 
Omdat dit TaalLokaal één middag open is, betaal je 5 euro. Wat kost deelname?

Stichting TaalLokaal Noordwijkerhout is een stichting die gerund wordt door vrijwilligers. Wij hebben geen winstoogmerk en vragen onze deelnemers dan ook een zo laag mogelijke bijdrage. Wij moeten  een bijdrage vragen, want we betalen huur voor de locatie, gas, water en licht... en we willen de leermaterialen voor onze lessen op peil houden. Daarom vragen we van iedere deelnemer 10,- euro per jaar eigen bijdrage. Geen opmerkingen:

Een reactie posten